NL - FR - EN - BG
Herstellingen

Ondanks deze verschillende projekten tijdens het seizoen, blijven wij steeds ter beschikking voor verdere service. Tot wat dient een beregeningsinstallatie als deze buiten werking is? Onze verschillende detectie aparaten helpen met het zoeken naar elektrische problemen en soms is het nodig om nieuwe kabels te trekken.

Ons ploegmachine steekt zeer snel kabels in de grond met een minimum schade.: kijk naar onze werken op de golf van Latem.
Vorig jaar moesten wij ook verschillende keren zeer snel ingrijpen om defecte pompen te vervangen. Belangrijke installaties moeten minimum één reserve pomp hebben want de dealers hebben steeds minder op voorraad!
De zwakke punten van de oude PVC leidingen zijn de lijmverbindingen; er komen steeds maar meer lekken naar boven. Dankzij onze lange herstellingsmoffen zijn wij in staat om de beregening zeer snel weer onder druk te zetten. Zie zo!
Ons zorg is ook om uw planten en grasmatten in perfecte staat te houden. Wij doen dus steeds ons best voor snelle en effeciënte herstellingen!